Vrijwilligersavond - 17 juni 2022

Bij vv Staphorst zijn we super trots op onze vrijwilligers. Zonder hun steun zouden we niet staan waar we nu staan. Daarom nodigen wij onze vrijwilligers van harte uit voor een feestelijke avond op vrijdag 17 juni 2022.

De vrijwilligersavond vindt plaats in onze mooie kantine op sportpark Het Noorderslag. De inloop is tussen 19.30 – 20.00 uur. Het belooft een mooie avond te worden waarbij gezorgd wordt voor een hapje en een drankje. Opgeven kan tot en met 12 juni door een mail te sturen naar secretaris@vvstaphorst.nl.

We hopen natuurlijk zoveel mogelijk vrijwilligers in het zonnetje te zetten, partners zijn ook van harte welkom. Dus vrijwilligers: noteer 17 juni in jullie agenda en dan zien we jullie graag tijdens deze feestelijke avond!

VVS_-_Vrijwilligersfeest.png