20% Korting bij New York Pizza uit Meppel. - v.v. Staphorst

Sponsoren

20% Korting bij New York Pizza uit Meppel.

9 november 2022 18:00


De enige echte New York style pizza bestel je bij New York Pizza. Al sinds 1993 bezorgen ze de echte New York pizza bij jou aan de deur. Pizza’s uit New York kenmerken zich door de medium dikke korst die knapperig is en tegelijkertijd toch een bite heeft.

Dit combineren ze met smaakvolle tomatensaus, verse mozzarella en natuurlijk de heerlijkste toppings, van traditioneel tot de beste variaties. Bij New York Pizza kun je altijd de pizza bestellen die perfect bij jouw smaak past en ben je verzekerd van de meest verse ingrediënten. Je kunt bij New York Pizza ook terecht voor de heerlijkste pasta’s, salades en desserts.

Makkelijk je pizza bestellen

Elke pizza die je bij New York Pizza bestelt, kunnen ze aan je deur bezorgen. Ze garanderen dat je je pizza net zo vers en heet opeet als wanneer je hem bij hen in de keuken zou krijgen. Bestel via de website, de app of geef ze een belletje. Waar je ook bent, wanneer je ook wilt, ze bezorgen jou de echte New York style pizza. Natuurlijk is het ook mogelijk om je pizza af te halen, door van tevoren je pizza bestelling door te geven via de website, telefoon of app. Je kunt natuurlijk ook langskomen en aan de keuken bestellen. De pizza maken ze binnen enkele minuten voor je klaar terwijl je wacht.
Damn Tasty!

Actie: 20% korting voor vv Staphorst leden

Sinds november 2021 is New York Pizza Meppel sponsor van vv Staphorst. Naast bordsponsor heeft New York Pizza Meppel speciaal voor de leden een geweldige actie: 20% korting op pizza’s!!

NYP1.jpg NYP2.jpg

Als lid van de vv Staphorst kan je een speciale pas krijgen die bij de bestelling getoond kan worden. Voor telefonische en online bestellingen kan de actiecode VVS20DEAL gebruikt worden. En van elke bestelling met deze actiecode krijgt vv Staphorst 10% van de orderwaarde! De pas is verkrijgbaar bij de bar in de kantine. Voor de teams vanaf JO15 ligt er een envelop klaar voor de leiders/trainers.


Bestel hier online je pizza bij New York Pizza Meppel


Contract

Het sponsorcontract met New York Pizza Meppel is getekend door de broers Bart en Rick Breukelman, eigenaren van New York Pizza Meppel, gevestigd aan de Kruisstraat 34 in Meppel. Zij ontvangen een fles wijn en worden door Albert Knol van de sponsorcommissie bedankt voor het vertrouwen.

foto_new_york_klein.jpeg
Delen