Nieuwe sponsorcontracten. - v.v. Staphorst

Sponsoren

Nieuwe sponsorcontracten.

9 november 2022 13:30


Onlangs zijn er weer een aantal nieuwe sponsorcontracten getekend.

iNEED!T

iNEED!T verlengt! Op het gebied van Ontwerp & Vormgeving, Druk- & Printwerk, Textieldruk, Reclame & Sign, Online Media en Websites bent u bij iNEED!T aan het juiste adres. 

Alles onder 1 dak gevestigd aan de kleine oever 14 in Meppel, of op www.ineedit.nl


I_need_it_-_vvs.png


Buro de Haan 

Opnieuw verlengt buro de Haan het sponsorcontract met de vv Staphorst. Trots om te ervaren dat een lokale ondernemer zich verbindt aan de vv Staphorst. Buro de Haan is bordsponsor en shirtsponsor van vrouwen 3. 

De bouw is een traditionele sector waar een laag innovatieniveau met hoge faalkosten, een laag rendement en fysiek zware arbeid als gebruikelijk wordt gezien. Uitdagingen op gebied van klimaat- en milieudoelstellingen versterken de forse uitdagingen waar wij als sector voor staan: onbetaalbaar wordende woningen, een tekort aan gekwalificeerd personeel en een grote vraag vanuit de markt.   

Buro de Haan zet zich vanuit zeven verschillende bedrijfsonderdelen volop in op verschillende gebieden om een antwoord te geven op deze vragen. Buro de Haan doet dat vanuit de missie: Beter Bouwen, ''iedere dag denken we na over hoe we beter, sneller of goedkoper kunnen bouwen afhankelijk van het type opdracht''

www.burodehaan.nl

Buro_De_Haan_-_vvs.pngBakhuus/Eetcafé de Japperij
Sjaak en Sunny de nieuwe eigenaren van het Bakhuus en Eetcafé de Japperij gaan net zoals de vorige eigenaar opnieuw het contract met de vv Staphorst aan.

Trots op deze sponsor met nieuwe eigenaren te mogen verwelkomen bij de vv Staphorst.

Kijk voor meer info, of voor online bestellen op www.bakhuusstaphorst.nl

t_Bakhuus_-_vvs.png

Delen