Verkoop TONEELKAARTEN - v.v. Staphorst

Sponsoren

Verkoop TONEELKAARTEN

5 december 2019 19:30


TONEELGROEP VV STAPHORST MET NIEUW TONEELSTUK
Vanaf begin september is de toneelgroep van de VV Staphorst bezig met de wekelijkse repetities voor de opvoering van hun nieuw toneelstuk “ ’T ZIT IN DE ZENEN” . Het is een klucht in drie bedrijven. De schrijver is Henk Roede en het is in het dialect bewerkt door Ben ten Velde. De uitvoering gebeurt met speciale toestemming van het I.B.V.A. Holland in Alkmaar.

Het stuk speelt zich af in een streekziekenhuis waar een vergeetachtige, verstrooide dokter de leiding heeft. Deze zal binnenkort met pensioen gaan. Voordat dit het geval zal zijn, moet hij eerst nog even zijn opvolger inwerken. Doordat deze opvolger niet de persoon is die de dokter verwacht, ontstaan veel misverstanden die uiteraard tot hilarische taferelen leiden. Maar waar is de echte, nieuwe dokter en wat voor bezoekers komen er allemaal langs in het ziekenhuis? Dat zijn types die om verschillende redenen voor een bezoek bij de dokter komen. Wanneer een inspecteur totaal onverwacht op bezoek komt, wordt het paniek en is het de vraag of de beide verpleegsters met kunst en vliegwerk het ziekenhuis nog kunnen redden.


KAARTVERKOOP
Het bestuur van de supportersclub wil ook dit jaar de leden van de vv Staphorst en de leden van de supportersvereniging voorrang geven bij het kopen van de kaarten voor de verschillende toneelavonden.

Daarom is de datum voor de kaartverkoop voor leden op donderdagavond 12 december, in de voetbalkantine tussen 19.00 en 22.30 uur.

De korting wordt alleen gegeven op vertoon van de lidmaatschapskaart (vv Staphorst of supportersclub).
Je kunt dus geen twee kaarten kopen met korting omdat je een pas hebt als lid van de V.V. en de Supportersclub (velen hebben een dubbel lidmaatschap).

De entreeprijs voor leden is 7,50 euro (INCLUSIEF KOP KOFFIE). Voor niet-leden bedraagt de entree 10 euro (INCLUSIEF KOP KOFFIE). De traditionele feestavond bestaat niet meer. Dus iedereen kan zelf bepalen wanneer men naar een toneeluitvoering wil. Ieder lid kan het aantal kaarten kopen dat hij of zij wenst. Er bestaat dus geen maximum. 

Nog een aandachtspunt: je moet wel weten voor welke datum je kaarten wilt kopen, want er worden niet meer dan een maximaal aantal kaarten per toneelavond verkocht. Dus mocht je in groepsverband willen komen, dan is het verstandig dit van tevoren te overleggen binnen de groep.

Na de verkoop van de kaartjes in de kantine wordt de rest van de toegangsbewijzen op drie andere verkooppunten aangeboden. Dat zijn “ZAAL SPOORZICHT”, “SLAGERIJ BUITENHUIS” en “VERSCENTRUM BERGERSLAG”. Omdat december een heel drukke periode is voor deze drie zaken, is besloten de kaartverkoop via deze drie adressen te starten op 6 januari 2020. Deze kaarten kosten dus voor iedereen 10 euro (inclusief kop koffie).


DATA VAN DE TONEELVOORSTELLINGEN
Op de website van de vv Staphorst zullen bij de agenda ook de verschillende data vermeld worden waarop de uitvoeringen zullen plaatsvinden. Er zijn er zeven voorstellingen gepland waarvan de laatste voor de sponsors is.

De data zijn de volgende:

  • vrijdag 31 januari
  • zaterdag 1 februari
  • woensdag 5 februari
  • vrijdag 7 februari
  • zaterdag 8 februari
  • vrijdag 14 februari
  • zaterdag 15 februari (sponsoravond, geen kaartverkoop)

Plaats van handeling: “ZAAL SPOORZICHT”.

Delen