37'

Onder 9 zaterdag, JO9-1, 1e klasse 08

12 november 2016 11:00

Johan Schuurhuis

In de eerste helft gebeurde er niet zo veel. Staphorst was duidelijk de bovenliggende partij, maar wist de kansen niet om te zetten in doelpunten. De jongens gingen rusten met een 0-0 stand. De precisie ontbrak, het moest allemaal net iets scherper. Gelukkig ging dat in de 2e helft beter. In de 22e minuut wist de thuisploeg de 1-0 binnen te schieten. Een aanval uit het boekje over 3 schijven. In de 28e minuut zetten we met een beetje geluk de 2-0 op het scorebord. Toen in de 34e minuut ook nog de 3-0 binnen viel leek het gedaan. Maar nog in dezelfde minuut wist Alcides uit een corner iets terug te doen, 3-1. Gezien het spelbeeld mocht dat geen gevaar meer opleveren. Twee minuten later maakte de thuisploeg er 4-1 van. Toch wist Alcides nog de score te verdubbelen, door nogmaals uit een corner een bal achter onze doelman te werken en zo de eindstand op 4-2 te zetten.

Volgende week spelen we een bekerwedstrijd thuis om 11:00 uur tegen Wolvega JO9-1