Competitie

Onder 15 zaterdag, JO15-1, 1e klasse 28

25 maart 2017 9:00

Onbekend

Na een 4-0 verlies vier weken terug tegen koploper Joure en daarna alleen nog maar punten gepakt tegen Steenwijkerwold 3 punten Oldeholtpade 1 punt en gisteren tegen Emmeloord weer 3 punten hebben we de stijgende lijn te pakken, en hebben we weer aansluiting met de middenmoot, Het vertrouwen is weer terug en het voetbal gaat ook met de week beter,we kunnen eindelijk weer met een fit en compleet team aan de slag en dat mocht ook weleens een keer na al de blessures van voor de winterstop. Gisteren konden we dus met een compleet team afreizen richting Emmeloord en we hadden er zin in het weer was prachtig en in Emmeloord mochten we op het hoofdveld aantreden tegen de nummer 4 uit de competitie, we begonnen gelijk volop druk te zetten en daar had de tegenstander geen antwoord op het was éénrichtingsverkeer naar het doel van Emmeloord met daarbij gelijk al een paar opgelegde kansen maar helaas leverde dat voor ons nog geen doelpunt op. Maar na 28 minuten spelen lag de bal dan toch in het netje, Emmeloord wist zich geen raad met ons aanvallend spelletje en via aan mooie aanval werd de bal uiteindeljk in het eigen doel gewerkt ruststand 0-1. In de tweede helft begon Emmeloord wat aanvallender te voetballen maar onze verdediging stond als een huis vandaag en gaven geen krimp, over en weer kregen de teams nog wat kansjes maar er werd niet meer gescoord het bleef 0-1. Al met al een terechte overwinning en we gaan vol vertrouwen de volgende wedstrijd tegemoed.