... (schot)

Onder 11, JO11-2, 2e klasse 02

23 september 2017 9:00

Eibert Dunnink

De eerste wedstrijd in de competitie stond op het programma. Thuis tegen WIJC JO11-1.
in de beker al tegen ze gespeeld en verloren....maar nieuwe ronde nieuwe kansen,
op een zonovergoten hoofdveld begonnen we vol goede moed.

1e helft
de eerste 10 minuten was het een  gelijkopgaande pot met wat kansen over en weer, maar daarna lagen er al snel 2 ballen in het netje achter Justin.
Maar de kansen bleven komen en Daymon wist na een solo met de bal aan een touwtje iets terug te doen...1-2
In de 24e minuut volgde er een geweldige uittrap van Justin naar de rechterkant van het veld. De bal kwam via nog 2 schijven bij Marck de Weerd terecht die beheerst de gelijkmaker binnenschoot.
dus na goed terugknokken gelijk met de rust.

2e helft
na goed eindigen van de 1e helft beloofde dit wat te gaan worden in de 2e helft maar helaas.....
Bij teveel mannen was het pijpje leeg....maar we zullen het toch echt met zun allen moeten doen!
Na nog een aantal tegengoals was het klaar maar we wisten toch dubbele cijfers te voorkomen!
Hopelijk iedereen volgende week weer fit en uitgerust om de eerste punt(en) binnen te halen.
Einduitslag 2-8