Onder 11, JO11-2, 2e klasse 02

30 september 2017 9:00

Onbekend

Zaterdagochtend weer vroeg op stap voor de 2e competitiewedstrijd van dit seizoen.
Helaas zonder onze vaste keeper Justin, maar vol goede moed op naar hollandscheveld JO11-1

1e helft
de tegenstander had een 3-tal reuzen opgesteld en in no-time keken we tegen een achterstand aan van 0-5.
Niet dat we slechts stonden te ballen en geen kansen kregen maar toch....
In de 10 minuut mochten wij juichen na een doelpunt van Daymen met een boogbal over de keeper en dat deden we nogmaals na 12 minuten met een afstandsschot van Ruben.
Weer karakter getoond als team en gewoon blijven proberen en doorgaan...
Hollandscheveld scoorde er nog 4 voor de rust. Maar ook wij deden nog wat terug.
Daymen mocht dan minimaal een kop kleiner zijn dan de verdediger maar door zijn fanatieke doorzetten kreeg hij de bal voor het doel en bediende Bjorn A die beheerst binnenschoot in de 16e minuut.
in de 24e minuut maakte Bjorn A zijn 2e van de wedstrijd met een vlammend afstandsschot
russtand 9-4

2e helft
Hollandscheveld scoorde nog 4 maal de 2e helft. Door de verdienste van onze verdedigers/doelman bleef het daarbij.
in de 45e minuut begon Bjorn F ergens op de eigen helft aan een enorme solo richting de vijandelijke linies om daar na het uitspelen van een man of 4 de keeper te omspelen en met links te scoren. (helaas zijn daar geen beelden van!)
in de 22e minuut was het na goed doorzetten Bjorn A die op de juiste plek stond om zijn 3e goal van de dag te maken
eindstand 13-6