7 - 3

Urk JO9-1

Hoofdklasse 02

6 april 2019 10:15

Vandaag kregen we Urk op bezoek. De eerste wedstrijd van deze competitie kwamen we deze ploeg ook tegen maar dan op Urk en dit pakte negatief voor ons uit. Nu dus thuis. De jongens stonden allemaal op scherp en wilden dan ook voorkomen dat ze net als op urk behoorlijk wat doelpunten om de oren zouden krijgen. Ze begonnen de wedstrijd goed en speelden prima over wat ook al snel resulteerde in een 1-0 voorsprong. Urk kon toch na een poosje terugkomen op een 1-1 gelijk. Nu waren wij weer aan zet en de jongens bleven fanatiek, wat weer een doelpunt in ons voordeel opleverde. Met de rust stonden we 3-1 voor. Na wat extra tactische aanwijzingen begon de 2e helft. Urk bleef ook goed samenspelen en de 3-2 lag in het doel. Maar onze jongens waren goed op dreef en waren niet van plan om de voorsprong weg te geven en weer scoorde Staphorst, maar door een kleine onoplettendheid kon Urk de 4-3 maken. Staphorst bleef scherp en scoorden het ene naar het andere doelpunt. Eindelijk hadden ze de winst te pakken, eindstand 7-3, goed gedaan jongens.
Urk was zo in de war (op urk verloor Staphorst met 8-3) dat ze de ranja bekers op het veld lieten liggen!