Carlos blijkt waardeloze annalist bij Voetbal Inside - v.v. Staphorst

Sponsoren

Carlos blijkt waardeloze annalist bij Voetbal Inside

Staphorst 8

3 - 1

SC Rouveen 4

Assist: Ruben Hoeve
22'
Karlo Slager (schot)
63'

Competitie

5e klasse 03

Datum

1 februari 2020 14:30

Scheidsrechter

Marinus Veld

Accommodatie

Onbekend

Gisteren was het dan eindelijk zover, de dag die naar verluid bij veel mensen omcirkeld stond in de agenda was aangebroken. Het was de dag waarop na maanden van kou, regen en verveling eindelijk de hervatting van de reserve vijfde klasse noord een feit was. En wat is er nou mooier om dit moment te combineren met een weliswaar compleet team in een topper en tevens derby tegen Rouveen 4. Dat we voor het eerst het complete team bij elkaar hadden is natuurlijk al een mooie prestatie, echter blijkt dit helemaal niet te mogen. Er schijnen zelfs in de kelderklasse ook regels te gelden waaruit blijkt dat we maar met 16 man plezier mogen hebben. Gelukkig is daar dan Alwin, redder in nood, onze man van de dag, die zichzelf opofferde om aan de regelgeving te voldoen.

Om exact half 3 werd er door Rouveen afgetrapt in een veredelde zandbak. Onder toezicht van een overvolle uitpuilende dug-out lag de bal al na twee minuten in het juiste net. Maarten kreeg het al vroeg in de wedstrijd op zijn heupen, zette een Rouvener voor schut met een heerlijke panna en prikte de bal achter de keeper. Niet gek veel later was daar alweer de kans op de 2-0, alleen poeierde Sander een scherpe voorzet hard op de lat. In plaats van 2-0 werd het helaas 1-1. Na een relatief makkelijk gegeven strafschop werd Rémon de verkeerde hoek in gestuurd. Toch was het het Achtste dat met een voorsprong de thee opzocht. Alhoewel thee, het was een soort lichte koude substantie mede mogelijk gemaakt door Rick en Wolter. Toch zaten we blij in de kleedkamer, nadat een sublieme op maat aangesneden oogstrelende voorzet van Jacco alias Jacliafico buiten het bereik van de keeper verdiend werd binnengekopt door Sander.

Waar we normaal gesproken de tweede helft goed wakker zijn en het befaamde tiki-taka voetbal produceren, was het niveau gister niet echt om over naar huis te schrijven. Aan beide kanten werden nauwelijks kansen gecreëerd. Het was overduidelijk dat de winsterstop nog even uit de benen gevoetbald moest worden. Gelukkig maakte Karlo aan alle spanning een einde. Een ingooi van Maarten werd door Laurens doorgekopt de zestien in. De bal belande voor de voeten van Karlo, die niet twijfelde en de bal werkelijk waar het doel in joeg. Nadat de keeper de bal uit het doel had getimmerd werden er nog weinig kansen gecreëerd.

Zo werden onder toezicht van de uitbundige entourage de drie belangrijke punten over streep getrokken en blijft het Achtste terug te vinden boven aan de ranglijst. Daarmee worden tevens de analytische vaardigheden van Carlos zeer ter discussie gesteld, die maandag nog zonder twijfel glashard beweerde dat Rouveen wel even zou winnen. Volgende week wacht de uitwedstrijd naar Pesse, aanvangstijd half 3.

Opstelling: Rémon Veijer, Jacco de Vries, Martijn de Muur Bloemert, Erwin Mussche (Rick Mulder), Wolter Klomp (Carlos Dunnink),  Ruben Hoeve (Henrico Timmerman), Robert de Vries, Karlo Slager, Sander Konterman (Peter Hoeve), Maarten Bisschop, Christiaan Bos (Laurens Konterman)

Delen