3e wedstrijddag van het FINANAXE nederlaag TOP toernooi

12'
Martijn Brakke (intikker)
45'

8 augustus 2020 17:00

Zaterdag stond er een drieluik op het programma met PEC O21 , Feyenoord O21 & Staphorst. Onder tropische temperaturen startte om 15:00 PEC O21 tegen Feyenoord O21. Deze wedstrijd eindigde in 0 – 0. Waarbij Feyenoord wat kansjes creëerde en PEC op de counter gevaarlijk was. Maar door de hitte , was het geen beste wedstrijd. Deze wedstrijd duurde 45 minuten. En na een kwartier rust voor de spelers van Feyenoord. Mochten ze aantreden tegen Staphorst. Staphorst startte met : Jorick Maats, Matthijs Verheul, Pascal Mulder, Dirk Muis, Marlon Luchtenberg, Erik Bakker, Reinier Crediet, Martin van ’t Ende, Justin Benjamins, Sander de Grote & Mike Reuvers. Staphorst had er zin aan en in de 5e minuut was het al raak. Erik Bakker schoot een vrije trap, door de muur in de goal. En nog geen 2 minuten later was het nu Sander de Grote die op aangeven van Mik Reuvers de 2-0 aantekende. Na paar kansjes voor beide ploegen , duurde het tot de 34e minuut wanneer er weer gescoord werd. Weer Mike Reuvers die Sander de Grote bediende, en die schuift de bal in de goal. Sander de Grote kopte ook de 4-0 binnen na een mooie aanval, die rechts achter opgezet werd en links voor door Reinier Crediet punt gaaf bij Sander de Grote neer gelegd werd. Zo won Staphorst na 45 minuten voetballen met 4-0 van Feyenoord O21. Om 17:00 speelde Staphorst tegen PEC O21 met Danny Bos, Reinier Crediet, Stan  Haanstra, Mark Schra, Martin van’t Ende, Pascal Mulder, Marlon Luchtenberg, Ruben Kin, Mike Reuvers , Erik Bakker & Martijn Brakke. Stan Haanstra werd in de 12e minuut door Mark Schra weg gestuurd langs de lijn, en Stan wist de bal tussen de keeper en paal door de 1-0 op het scorebord te schieten. Na de drinkpauze in de 22 e minuut werden Leon Mulder, Maurice Witte, Yannick Lier &; Damien Schra het veld in gestuurd. Marlon Luchtenberg, Martin van ’t Ende, Mike Reuvers & Erik Bakker mochten naar de douche. Staphorst creëerde nog een paar leuke kansen. Ruben Kin met een kopbal, Damien Schra, Martijn Brakke en Ruben Kin hadden alle 3 de bal binnen kunnen schieten binnen 30 seconden. Maar in de 45e minuut weet Stan Haanstra de bal bij Martijn Brakke te krijgen. Die er wel raad mee wist en de 2-0 binnen kopte. Scheidsrechter Serik vond het wel welletjes na 135 fluiten en floot de laatste wedstrijd van het drieluik af.
Al met een leuke middag voetbal , met tropische omstandigheden.

De foto's gemaakt door Marian Bruinsma  van FEYENOORD - PEC Zwolle  >> zie hier <<  Deel 1

De foto's gemaakt door Marian Bruinsma  van STAPHORST - FEYENOORD  >> zie hier <<  Deel 2

De foto's gemaakt door Marian Bruinsma  van STAPHORST - PEC Zwolle  >> zie hier <<  Deel 3