1 - 3

Staphorst JO13-2

D-pupillen zaterdag, D2, 2e klasse 03

10 oktober 2015 10:45

Deze week stond de uitwedstrijd tegen Ruinerwold D2 op het programma. Deze tegenstander had, net als wij, nog geen punten gehaald deze competitie.
De openingsfase was voor de gastheren en die kregen ook een paar kleine kansen, maar als snel kregen de jongens door dat ze niet veel voor de tegenstander onder deden en ging het de rest van de eerste helft gelijk op. Toch kwam Ruinerwold op 1-0 voorsprong door een terechte strafschop.
Na rust een gedreven Staphorst en als snel kwam de 1-1 op het scorebord door een doelpunt van Yoran.
Niet veel later viel de 1-2 en de 1-3 door Loran. Deze stand kwam geen moment meer in gevaar. Eindelijk onze eerste drie punten verdiend!