...
28'

F-pupillen zaterdag, F3, 2e klasse 08

12 september 2015 9:00

Na een goed verlopen beker poule waar alle wedstrijden in winst waren omgezet was vandaag de eerste competitie wedstrijd aan de beurt. En wat we in de bekerwedstrijden niet hadden was vandaag wel het geval namelijk een tegenstander die tegenstand bood en ons een pittige maar leuke wedstrijd bezorgde.

Na een aftastend begin was het in de 7e minuut raak voor ons, na doorzetten van Bjorn kwam de bal bij Justin voor de voeten waarna hij met een sliding de bal binnen tikte. Drie minuten later was het opnieuw raak met een goed doorkomen op rechts van Ruben en een perfecte voorzet was het opnieuw Justin die de bal binnen werkte, daarna was het over en weer met de kansjes maar met 0-2 werd de rust bereikt.

Direct na de rust kwam Meppel op 1-2 wat ons weer even wakker schudde, om weer in ons spel te komen van voor de rust met goed overspelen. In de 23e minuut werd de voorsprong weer twee doelpunten doordat een speler van Meppel een beetje ongelukkig de bal aanraakte uit een perfect voorgeschoten corner van Randell. Dat was het beetje een opluchting en helemaal toen drie minuten later een bal van Bjorn langs iedereen van de tegenpartij rolde en bij Justin kwam en zo de 1-4 binnen tikte. Niet veel later in de 28e minuut kwam de tegenstander weer verdient terug op 2-4 daarna was het eigenlijk op een paar reddingen van de keepers en de bovenligger na, een gelopen wedstrijd en gingen de jongens en de meegereisde ouders met een voldaan gevoel van het veld en weer richting Staphorst. De eerste 3 punten zijn binnen.