33'
34'

F-pupillen zaterdag, F3, 2e klasse 28

14 mei 2016 9:15

Vandaag moesten we uit naar Oldeholtpade. Het beloofde een mooie wedstrijd te gaan worden, want in de thuiswedstrijd waren beide teams aan elkaar gewaagd. Uiteindelijk wist Staphorst toen de overwinning met 3-2 over de streep te trekken.

Met minder dan 3 punten zouden we geen genoegen nemen. Direct vanaf het begin waren de jongens allemaal goed scherp, ze gingen er voor. Met een enorme drive naar voren waren ze vanaf de 1e minuut gevaarlijk. In de 5e minuut wist Staphorst de score te openen. Je voelde aan alles dat er meer goals gingen vallen en dat gebeurde ook, met rust stond de teller op 0-4. Oldeholtpade was of een stuk minder dan de vorige keer of wij een stuk beter, laten we het maar op het laatste houden. Na rust ging Staphorst vrolijk verder, het leek wel of alles mee zat vandaag. Het was een prachtige wedstrijd om te zien, met mooi combinatie voetbal werd de ene na de andere goal gescoord. Er zaten een paar geweldige goals tussen. Na rust wisten we nog 6x de bal achter de doelman van Oldeholtpade te werken. Eén keer maar wist Oldeholtpade met een mooie solo actie onze doelman te passeren, wat de eindstand op een 1-10 bracht.