Sponsoren

Even voorstellen…

27 augustus 2020 22:45


Voor sommigen ben ik geen onbekende binnen vv Staphorst, maar het is toch alweer 8 jaar geleden dat ik gedurende 2 seizoenen trainer was van het team dat we toen nog de A1 noemden. Daarnaast was ik in het najaar van 2019 ook actief als trainer binnen de Voetbalschool Staphorst.

Mijn naam is Arnoud Rouwenhorst, 40 jaar en ik woon in Zwolle. De afgelopen jaren ben ik 3 jaar hoofdtrainer geweest van SV Broekland en daarna 5 jaar bij SV Dedemsvaart.


Per direct ga ik binnen de jeugd van vv Staphorst de rol van HJO technische zaken voor de onderbouw op me nemen. Mijn belangrijkste taak is het ondersteunen van de jeugdtrainers om zo samen te zorgen voor nog betere trainingen en coaching om zo de ontwikkeling van alle jeugdspelers te stimuleren; ieder op zijn eigen niveau. Het allerbelangrijkste is daarbij dat we hard trainen met de juiste balans tussen plezier, leren en presteren.


Zoals sommigen al weten gaan we binnen de jeugdopleiding van Staphorst werken met de methode VTON (Voetbal Technische Ondersteuning Nederland). Deze methode draagt bij aan een goede structurele aanpak van de trainingen: een goede planning, veel afwisseling en veel leermomenten, iedere training weer opnieuw.


Ik heb er veel zin in te beginnen! Heb je vragen of opmerkingen of wil je gewoon een praatje maken,
schiet mij dan gerust even aan.


Tot ziens op ‘Het Noorderslag’.

Arnoud-Rouwenhorst-1.jpg

 


Arnoud Rouwenhorst

Delen