Yannick Kaluzi ook HJO in seizoen 2024-2025

27 december 17:00  Bij vv Staphorst zijn we zeer tevreden over hoe Yannick Kaluzi dit seizoen de rol van HJO invult! Ook Yannick zelf is blij met de rol als HJO. Door zijn vele jaren als speler en trainer is hij goed in staat om de kennis die hij heeft, over te brengen op de huidige, beginnende trainers. Daarnaast is hij in samenwerking met anderen begonnen om een duidelijk beleid voor de jeugd te schrijven voor de aankomende jaren. Klaar als HJO bij vv Staphorst is hij nog lang niet en wij zijn dan ook blij dat we met Yannick zij contract met minimaal twee jaar verlengt.meer »

Tussenstand De Reestbokaal

18 december 23:00  Bij deze de tussenstand van de Reestbokaal 2023-2024 t/m 16-12-2023meer »

Trainingschema R.IJ.S. toernooi

9 december 14:00  Op 27 december 2023 is de trainingsdag voor teams die deelnemen aan het R.IJ.S. toernooi.meer »

Actie Vriend Sport

8 december 16:15  Vriend Sport heeft weer een leuke actie met 20% korting op de ledenshop! meer »

Nieuwe collectie Craft - vv Staphorst

23 november 23:00  Tijdens de kleding verkoop op 28 en 29 November (19.00 uur tot 21.00 uur) in de kantine van de vv Staphorst, staat Vriend Sport ook met een stand om de nieuwe CRAFT kledinglijn van de vv Staphorst te tonen en te verkopen met extra korting voor de leden!meer »

Kledingverkoop

10 november 15:00  I.v.m. een nieuwe kleding leverancier houden wij een "Goedverkoop" van Masita-kleding. meer »