Rabobank actie 'Verduurzamen maatschappelijke gebouwen'

27 februari 2022 22:00

Wij doen dit jaar mee met de actie ‘Verduurzamen maatschappelijke gebouwen’ van de Rabobank! Stem jij ook op vv Staphorst?

De Rabobank wil een actieve bijdrage leveren aan een duurzamere leefomgeving en helpt daarom lokale maatschappelijke gebouwen bij het aanschaffen en installeren van zonnepanelen. Als vereniging willen we graag ons steentje bijdragen aan het verkleinen van de ecologische voetafdruk en daar kunnen jullie ons bij helpen! Als lid van de Rabobank kun je namelijk stemmen op je favoriete maatschappelijke gebouw. De maatschappelijke gebouwen met de meeste stemmen ontvangen 50% van de kosten voor de aanschaf en installatie van zonnepanelen. Breng daarom je stem uit op vv Staphorst en wie weet zien we dan binnenkort zonnepanelen pronken op ons clubgebouw bij sportpark Het Noorderslag. Vanaf 28 februari tot 31 maart kan er gemakkelijk gestemd worden via de Rabo App of online via rabo.nl/leden/maatschappelijke-gebouwen. Iedere stem telt, stem jij ook op vv Staphorst?

Let op: alleen leden van de Rabobank kunnen hun stem uitbrengen. Lid worden is gratis en kan heel eenvoudig via de Rabo app of online via rabobank.nl/leden (of klik op onderstaande afbeelding)

Stem_op_onze_club.png