Sponsoren

Versterkingen selectie 2022-2023 met regionale talenten, ontwikkeling van talentvolle jeugdspelers en mutaties in de technische staf

6 april 2022 20:00


Met dit bericht willen we eenieder op de hoogte stellen van de ontwikkelingen binnen de spelersgroep en technische staf voor het komende seizoen 2022-2023.

Jean-Paul Hooikammer

Jean-Paul zal komend seizoen de selectie van vv Staphorst komen versterken. Jean-Paul is 23 jaar en op dit moment speler van SC Rouveen. In de jeugd bleef zijn talent niet onopgemerkt bij de profs van Zwolle, deze stap is destijds niet gezet. De afgelopen seizoenen en met name dit seizoen valt hij op met zijn enorme scorende vermogen. Jean-Paul gaat voor de uitdaging om zich in de basis te spelen op top-amateurniveau. Hij is met zijn snelheid, sterke linkerbeen en scorende vermogen een aanwinst voor vv Staphorst. Jean-Paul welkom bij vv Staphorst!

 

Joren Rietman

Joren komt in het nieuwe seizoen over van SV Dalfsen. Joren is 23 jaar, een speler die alle posities op het middenveld en links-centraal achterin kan invullen. Met SV Dalfsen heeft Joren de afgelopen jaren diverse promoties kunnen vieren, van de zondag 4e klasse tot uiteindelijk de zondag 1e klasse waarin Dalfsen nu actief is. Joren heeft voetballend vermogen en een meer dan prima trap in zijn linkerbeen, menig vrije trap heeft hij al met een doelpunt kunnen bekronen. Joren wil graag de uitdaging aangaan om het hoogst haalbare niveau te halen. Het niveau van 3e divisie bij vv Staphorst is een mooie kans voor de volgende stap. Joren welkom bij vv Staphorst!

 

Gor Agbaljan

Gor wil bij vv Staphorst het voetbalplezier terugvinden en deel uitmaken van een team op top-amateurniveau. Gor is 24 jaar en woont in Ommen. Gor is begonnen met voetbal in de jeugd van Flevo Boys in Emmeloord. Als snel werd zijn talent herkend door SC Heerenveen, na 8 seizoenen jeugd bij SC Heerenveen is de overstap gemaakt naar Heracles Almelo, waar Gor zijn eredivisie debuut heeft gemaakt. Bij Heracles is er geen vervolg gekomen vanwege een vervelende blessure. Bij Go Ahead Eagles heeft hij nog geprobeerd zijn droom als profvoetballer nieuw leven in te blazen, helaas is dit niet gelukt. Na 2 Corona voetbalseizoenen, waar Gor geen club heeft gehad, begon het toch weer te kriebelen. Gor traint inmiddels al met de 1e selectie mee om komend seizoen zo fit mogelijk aan de start van de voorbereiding te kunnen beginnen. Met Gor krijgen we ervaring en voetballend vermogen op ons middenveld. Gor welkom bij vv Staphorst!

 

Julius Duit

Julius komt over van de beloften van FC Emmen. Julius is 20 jaar en woont in Assen. Hij heeft in de jeugd van SC Heerenveen gespeeld waarna hij de overstap heeft gemaakt naar de JO19 van FC Emmen. Julius is een voetballende linksback die ondanks zijn lengte toch vrij snel is. Julius traint inmiddels ook al mee met de 1e selectie om de voorbereiding zo fit mogelijk in te kunnen gaan. Julius welkom bij vv Staphorst!

vv_Staphorst_-_Website_15.png


Justin Schra en Bjorn Groeneveld

Justin en Bjorn zullen op eigen verzoek het komende seizoen deel uitmaken van de 2e selectie en daar hun trainingen en wedstrijden spelen.

 

Rutger Koopman

Rutger zal vv Staphorst na 1 seizoen gaan verlaten. Rutger is een jonge speler, voor hem is het belangrijk om veel te spelen op een zo hoog mogelijk niveau. Bij vv Staphorst is er op dit moment onvoldoende zicht op speeltijd voor Rutger, waardoor hij de keuze heeft gemaakt om onze club te verlaten. We wensen Rutger veel succes bij zijn nieuwe uitdaging!

 

Met Max, Chris en Yoeri stromen talenten door naar de 1e selectie

Max de Vos

Max zal de positie van 3e keeper gaan innemen, dit seizoen traint Max als eerstejaars senior al met de selectie keepers mee en laat hij zien er alles voor over te hebben om zich te ontwikkelen tot een goede volwassen keeper. Komend seizoen zal Max voornamelijk zijn wedstrijden in het 2e elftal keepen en al regelmatig met 1e elftal mee gaan als reserve keeper. Max veel succes gewenst als selectie keeper van vv Staphorst!

Chris Compagner

Chris speelt dit seizoen als 17-jarige, eerstejaars JO19 speler zo goed als al zijn wedstrijden in het 2e elftal. Een puike prestatie op deze jonge leeftijd. Chris is een centrale verdediger met overzicht, rust aan de bal en een goede inspeel pass. Zijn voorkeurspositie is linker-centrale verdediger. Met Chris hebben we een meerjarig perspectief besproken met daarbij horende randvoorwaarden. Het komende seizoen zal dat neerkomen op zo veel mogelijk meetrainen met Staphorst 1 en spelen in Staphorst 2. Vooral qua trainingsintensiteit en handelingssnelheid zal dit weer een stap hoger zijn en voor Chris een uitdaging zijn. Chris veel succes met de stappen die je zet en nog gaat zetten!

 

Yoeri Mijnheer

Yoeri is als 18-jarige tweedejaars JO19 speler nog als speler gestart in de JO19. Hij trainde al regelmatig met het 2e elftal mee en heeft inmiddels de stap naar de 2e selectie gezet en speelt daar de laatste weken met name zijn wedstrijden. Yoeri speelt het liefst op de 6 positie, in het 2e vult hij voornamelijk de positie als rechter centrale verdediger of rechtsback in. Met Yoeri hebben we een meerjarig perspectief besproken met daarbij horende randvoorwaarden. Het komende seizoen zal dat neerkomen op zo veel mogelijk meetrainen met Staphorst 1 en spelen in Staphorst 2. Vooral qua trainingsintensiteit en handelingssnelheid zal dit weer een stap hoger zijn en voor Yoeri een uitdaging zijn. Yoeri veel succes met de stappen die je zet en nog gaat zetten!

 

Als TC van vv Staphorst 1 en 2 hebben we veel vertrouwen in de ontwikkeling van deze jonge talenten. We proberen de randvoorwaarden en de begeleiding zo in te vullen dat ze optimaal in staat zijn om hun doelen te bereiken, zodat ze zich in de toekomst basisspeler van Staphorst 1 kunnen noemen.

 vv_Staphorst_-_Website_11.png

Mutaties in de staf van het 1e elftal

Ben Kin

Ben heeft aangegeven na dit seizoen te stoppen als assistent-trainer. Ben is na zijn actieve voetballoopbaan als assistent-trainer altijd betrokken gebleven bij het 1e elftal. Zijn enorme kennis van individuele spelers van de tegenstanders zal enorm gemist worden, maar het is tijd voor meer vrijheid over de invulling van de trainingsavonden en de zaterdagen. In de regio een wedstrijdje kijken of juist hele andere dingen doen. Ben en zijn kennis van het voetbal gaan gelukkig niet verloren voor de club, hij zal samen met Jan Koops en Niklas Hof de technische commissie van het 1e en 2e elftal gaan bemannen.

 

Ewald Koster

Ewald zal na dit seizoen stoppen als assistent-trainer van het 1e elftal. Nadat Ewald 2 seizoenen terug is gestopt als speler, is hij de afgelopen 2 seizoenen actief geweest als assistent-trainer. Ewald zijn tactische vermogen zal gemist gaan worden, zowel als speler en als trainer viel met name zijn tactische vermogen op. Het lezen van de wedstrijd zal nu door de nieuwe staf ingevuld moeten gaan worden. De lijnen zijn kort en het contact is goed, we zien Ewald ongetwijfeld in de toekomst terug op het Noorderslag.

 

Paul Smid en Theo van ‘t Zand

Als opvolgers voor Ben en Ewald heeft de TC Paul Smid en Theo van’t Zand vastgelegd voor komend seizoen. Beide zijn geen onbekenden op het Noorderslag.

Paul is vele jaren actief geweest als speler van Staphorst, wie herinnert zich de vele doelpunten niet? Daarnaast is hij in een eerdere periode ook al actief geweest als assistent-trainer. Los van zijn voetbalkennis, brengt Paul kracht en teamspirit mee in zijn bagage.

Theo is als speler opgegroeid bij vv Staphorst en sinds 2008 actief als voetbaltrainer. Hij is begonnen bij vv Staphorst en na 2 jaar heeft hij de stap gezet om zich elders in het trainersvak te ontwikkelen. Begonnen bij het 2e elftal van ZZVV uit Zuidwolde, daarna 5 seizoenen als hoofdtrainer van USV uit Nieuwleusen waarbij hij begon in de 5e klasse en de club achterliet als trotse 3e klasser. Vervolgens kwam Wacker de Wijk op zijn pad waarmee Theo 3 seizoenen in de 4e klasse actief is geweest. Op dit moment is Theo wederom actief bij USV in Nieuwleusen. Theo keert met een koffer aan ervaring terug op de plek waar het voor hem als speler en trainer is begonnen. Paul en Theo welkom terug!

 

Met Frans Nijstad als keeperstrainer, Eibert Dunnink als verzorger, Martin de Weerd als elftalleider en niet te vergeten Matthijs Strik is de staf voor het komende seizoen nagenoeg compleet.

 

De Technische Commissie

Delen