Sponsoren

Selectie nieuws

10 februari 2022 19:00


Mirko Zwiers en Dennis van Duinen komen de selectie van vv Staphorst in het nieuwe seizoen versterken. Jurian van den Brink gaat voor zijn 2e seizoen.

Mirko Zwiers zal komend seizoen de opengevallen plek in de verdediging gaan invullen. Mirko is 30 jaar en op dit moment speler van Excelsior 31 uit Rijssen. In de jeugd heeft Mirko meerdere jaren deel uitgemaakt van de jeugdopleiding van FC Twente/Heracles, waarna hij bij Quick 20 in Oldenzaal in het amateurvoetbal terecht is gekomen. Na 2 seizoenen Quick 20 heeft Mirko 6 seizoenen gespeeld voor SVZW uit Wierden, inmiddels is hij voor het vijfde seizoen actief bij Excelsior31. We kiezen met Mirko voor een speler met routine en ervaring in de top van het amateurvoetbal. Mirko is een ‘voetballende’ centrale verdediger die op meerdere posities in de achterhoede uit de voeten kan. We denken dat hij daarnaast als mentor voor onze jonge spelers kan fungeren om hen te helpen de volgende stap te zetten richting het 1e elftal.

Dennis van Duinen komt in het nieuwe seizoen over van Harkemase Boys. Dennis is 24 jaar, een speler die alle posities op het middenveld kan invullen. Daarnaast kan hij ook op beide back posities uit de voeten. Dennis heeft zijn jeugdopleiding genoten bij FC Groningen en FC Twente. Op dit moment is hij voor het vijfde seizoen actief bij de Boys uit Harkema. Met Dennis komt er een multifunctionele 2-benige speler onze selectie versterken.

Jurian van den Brink gaat komend seizoen zijn 2e jaar in bij VV Staphorst. Jurian heeft in de loop van de eerste seizoenshelft steeds meer wedstrijden vanuit de basis kunnen starten. Met zijn energie en diepgang is Jurian een belangrijke speler in het elftal. Jurian heeft aangegeven het goed naar zijn zin te hebben, we zijn dan ook blij dat hij nog een jaar op het Noorderslag te bewonderen zal zijn.


De Technische Commissie

vv_Staphorst_-_Website_7.png

Delen