Bartoppers gezocht

9 juni 22:45  Lijkt jou dit wat, neem dan contact op met Marriët.meer »

Seizoenskaart aanvragen

9 juni 17:45  Bent u geen lid maar wilt u in seizoen 2022-2023 weer de thuiswedstrijden van ons eerste elftal bijwonen met een seizoenskaart? meer »

AMSTEL 7x7 toernooi

8 juni 22:30  Omdat het Dissel/Japperij toernooi (voorheen horecatoernooi) niet doorgaat, heeft de toernooi- en evenementen commissie van de vv Staphorst besloten om een 7x7 toernooi te organiseren. LET OP !! stop inschrijving 11 juni 23:59 uur meer »

Uitreiking cheque team ‘In memoria di Loïs – Giro di KiKa 2022’

6 juni 16:00  Afgelopen zaterdag mochten we namens vv Staphorst en Bakkerij Slager een cheque van €1100,- uitreiken aan het team ‘In memoria di Loïs – Giro di KiKa 2022’. Dit prachtige bedrag is opgehaald met de hamburgerverkoop tijdens de thuiswedstrijd van onze eerste selectie op zaterdag 14 mei. Het team ‘In memoria di Loïs’ is opgericht door Roel en Lijsje Veldman. In 2015 is hun dochter Loïs op bijna 3-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een hersentumor. Samen met een gepassioneerd team bestaande uit vrienden en collega’s gaan Roel en Lijsje 19 t/m 24 juni meedoen aan de Giro di KiKa. Een grote fietstocht waarbij er geld ingezameld wordt voor de strijd tegen kinderkanker. Wij zijn blij dat wij als vereniging hier ons steentje aan mochten bijdragen. Wij wensen het gehele team ontzettend veel succes!meer »

Nederland - Polen

3 juni 18:00  Met de bus naar de Nations League wedstrijd op 11 juni in Rotterdam.meer »

Kjelt Engbers komt naar Staphorst

31 mei 19:30  Kjelt Engbers komt over van vv Hoogeveen om de 1e selectie van Staphorst te versterken. Kjelt zal de komende 2 seizoenen te zien zijn in het geel/blauw van vv Staphorst. Hij is een speler die zowel als centrale verdediger als op de 6 positie uit de voeten kan. Met zijn coachende kwaliteiten is hij een welkome aanvulling in de 1e selectie van vv Staphorst, naast het coachende aspect brengt hij ook power en energie in de wedstrijd. Kwaliteiten die we er goed bij kunnen gebruiken. Kjelt veel succes! De Technische Commissie meer »