S&B Staphorst

Stichting Sport en Business Staphorst

Actieve stichting
De Stichting Sport en Business Staphorst is een actieve club die ondernemers vanuit verschillende branches met elkaar in contact brengt. De businessclub heeft inmiddels een grote naam verworven in Staphorst. Door middel van de informele en interessante bijeenkomsten is het netwerk de afgelopen jaren fors uitgebreid. De stichting viert dit jaar het derde lustrum.

Oprichting
De stichting Sport en Business Staphorst is officieel opgericht op 5 juni 2002. Dit gebeurde door de bestuursleden Hans Gebben, Jan Smit en Willem van Esch. In september 2001 was het idee van de businessclub ontstaan door de toenmalige hoofdtrainer van de vv Staphorst, Popko Schuitema, die dit samen met genoemde bestuursleden en enkele personen uit de sponsorgroep, waaronder Nils Aberson van Café de Dissel, verder vorm heeft gegeven.

Delen van kennis, ervaring en plezier
Binnen de businessclub worden er uiteenlopende activiteiten georganiseerd. Werken aan uitbreiding van het netwerk en zakelijke contacten staan hierin altijd centraal. Daarnaast worden er excursies gehouden en sportwedstrijden bezocht. Zakendoen wordt plezieriger en kennis en ervaring worden met elkaar gedeeld. Alle bijeenkomsten worden altijd afgesloten met een informeel samenzijn, waarbij iedereen volop de gelegenheid krijgt tot netwerken.

vv Staphorst
vv Staphorst wordt financieel ondersteund door de Stichting Sport en Business Staphorst. De voetbalvereniging krijgt op deze manier de kans om op topamateurniveau actief te zijn. Door deze financiële ondersteuning werkt de stichting mee aan de uitstraling en sportieve prestaties die VV Staphorst voor ogen heeft.

Sport en Business Staphorst en vv Staphorst hebben een sterke band met elkaar. vv Staphorst is daarom de oprichters en alle leden van Sport en Business Staphorst zeer erkentelijk voor de steun die op diverse vlakken geboden wordt.

Sport
Het tweede doel, naast het creëren van een uitgebreid netwerk voor ondernemers, is het bijeenbrengen van een budget voor sporters en sportploegen in Staphorst. Uitgangspunt hiervoor is het bereiken van amateursport op topniveau en aansluiting vinden bij een NOC/NSF erkende sportbond.

Meer informatie

Voor meer informatie over Stichting Sport en Business Staphorst kunt u terecht op: