5 november 2016 11:00

Scheidsrechter

William Konterman

Onbekend

Na 2 verlies wedstrijden op rij in de competitie, was er vandaag gelukkig weer een winstpartij. Na 9 minuten had de thuisploeg al 3x gescoord. Toen een minuut later DESZ ook nog een bal in eigen doel werkte en de stand op 4-0 zette, leek het een makkie te worden. De jongens konden gaan rusten met een fraaie 6-1 op het scorebord. Waarschijnlijk had de peptalk in de rust DESZ een boost gegeven, want ze begonnen een stuk feller aan de 2e helft. Staphorst verloor steeds meer duels en waren het even behoorlijk kwijt. In deze periode wist DESZ tweemaal vlak achter elkaar te scoren, 6-3. Gelukkig hadden we voldoende marge opgebouwd en raakten daardoor niet in paniek. De jongens herpakten zich en wisten nog 4x de bal achter de doelman te werken. Waarvan nog één met hulp van de tegenstander. Eindstand 10-3.   Prima resultaat!

Volgende week spelen we thuis om 11:00 uur tegen Alcides JO9-1