Sponsoren

Nieuws

Prijswinnaars worstenactie

22 juni 22:15  Het is inmiddels al even geleden dat de worstenactie werd georganiseerd, maar wij vinden het belangrijk dat al onze superverkopers in het zonnetje komen te staan!meer »

949x gelezen

Uitreiking shirt van de worstenactie

19 juni 17:30  November 2019, de worstenactie gaat weer van start! Joost zegt tegen zijn vader dat het dit keer wel tijd wordt om een prijs in de wacht te slepen. Zo gezegd zo gedaan! In januari staat er een derde prijs op naam van Joost! meer »

1190x gelezen

Klaverjassen

26 mei 21:30  Het klaverjassen voor het seizoen 2019-2020 zit er helaas iets sneller op dan verwacht. De 7 competitie ronden zijn wel voltooid, maar de afsluitende losse ronde kon helaas niet doorgaan i.v.m. corona.meer »

554x gelezen

Verkoop TONEELKAARTEN

5 december 19:30  TONEELGROEP VV STAPHORST MET NIEUW TONEELSTUK Vanaf begin september is de toneelgroep van de VV Staphorst bezig met de wekelijkse repetities voor de opvoering van hun nieuw toneelstuk “ ’T ZIT IN DE ZENEN” . Het is een klucht in drie bedrijven. De schrijver is Henk Roede en het is in het dialect bewerkt door Ben ten Velde. De uitvoering gebeurt met speciale toestemming van het I.B.V.A. Holland in Alkmaar.meer »

2576x gelezen

KERST BINGO!!

14 november 20:30  Op 13 december 2019 organiseert de supportersclub weer haar jaarlijkse Kerst Bingo. Ook dit jaar zijn er weer fantastiche prijzen te winnen. Waardebonnen van € 50,- van De Vlijtige Lies en Roël Houtwaren. Heerlijke vleesschalen van Slagerij Buitenhuis en broodmanden van Bakkerij Slager. En de klapper dit jaar is de Hoofdprijs met 1 MINUUT GRATIS WINKELEN bij de Boni!!meer »

529x gelezen

Thijs en Daan winnaars fotowedstrijd

29 september 16:00  De zomerfotowedstrijd van de Supportersclub is gewonnen door Thijs en Daan Hooikammer. Uit alle inzendingen kreeg hun foto van de jury de meeste punten. De foto is gemaakt op het strand van Zadar in Kroatië. meer »

1211x gelezen

Ga naar archief