Sponsoren

Sponsoren

Sponsornieuws

11 januari 19:30  Eind vorig jaar hebben we enige nieuwe sponsoren mogen verwelkomen en ook zijn er enkele contracten verlengd. We zijn als sponsorcommissie hier onze sponsoren erg dankbaar voor. Fijn dat dit mogelijk is en blijft, ondanks dat er minimaal gevoetbald wordt op dit moment. meer »

573x gelezen

Sponsornieuws

30 november 23:00  Als sponsorcommissie willen we u op de hoogte blijven houden. Er zijn meerdere sponsorcontracten verlengd, vandaar dit bericht inclusief foto's en toelichting. We zijn blij en trots met deze sponsoren, die onze mooie vereniging blijven steunen in deze corona tijden. Vanuit de sponsorcommissie zijn Klaas Talen, Agnes Heutink, Martin Trompetter en Klaas Schra op de foto gegaan om het contract te tekenen en de felicitaties over te brengen. meer »

959x gelezen

Sponsoren vv Staphorst

10 november 21:00  Naast het mogen verwelkomen van nieuwe sponsoren, hebben ook veel sponsoren het sponsorcontract verlengd met vv Staphorst. Hier zijn we erg blij mee en om die reden willen we enkele trouwe sponsoren in het zonnetje zetten. meer »

539x gelezen

Nieuwe sponsoren vv Staphorst

26 oktober 22:30  De afgelopen periode zijn er contracten getekend met sponsoren. Diverse contracten zijn verlengd en we hebben een aantal nieuwe sponsoren mogen verwelkomen. We zijn als sponsorcommissie trots met de komst van deze nieuwe sponsoren. Helemaal in deze tijd zien we hoe belangrijk sponsoren zijn voor de club. We kijken terug op geslaagde avonden waar onder het genot van een hapje en drankje het contract is getekend. meer »

1241x gelezen

Sponsoren voorzien teams binnen vv Staphorst van nieuwe tenues!

4 oktober 18:00  Staphorst 5, MO17-1 en de JO17-1 zijn van nieuwe kleding voorzien van HD Infratechniek, Rijschool Kornelis Meesters en Slager Industriële Dienstverleningmeer »

620x gelezen

DIB Geveltechniek nieuwe sponsor

11 augustus 17:30  Bij de VVS zijn we zeer content met onze nieuwe sponsor.meer »

613x gelezen

Ga naar archief