Onder 8, JO8-2, 3e klasse 05

23 september 2017 8:45

Onbekend

Zaterdag 23 september 2017 reisden we af naar Meppel om tegen Alcides de competitie te starten.
In de kleedkamer werd de tactiek besproken met de leiders Frank en Karlo en de trainers Milan en Rick, om daarna vol zelfvertrouwen het veld op te gaan. We begonnen goed, er werd veel overgespeeld maar helaas kwamen we eerst op achterstand door een snel doelpunt van Alcides. We bleven desondanks toch goed in ons spel en kregen wat kansen, helaas brak Alcides onverwachts toch door onze verdediging om ons op een 2 nul achterstand te zetten. Dit was niet wat we besproken hadden dus er moest wat gebeuren, en ja hoor! De Staphorster mentaliteit met kop d'r veur kwam naar boven en de 1-2 lag in het net, deze werd al snel gevolgd door nummer 2 en met de rust was het met een 3-3 gelijk zeer spannend voor de toeschouwers langs de lijn. Na rust kwam Alcides nog eenmaal terug. Onze verdediging was daarna zeer sterk waardoor Alcides er niets meer te zoeken had. Hierna walste Staphorst met zeer goed samenspel over Alcides heen en keerden we terug naar de basis met 3 punten in de zak, en met een einduitslag van 4-9.