39'
Tim de Ruiter (afstandschot)

Onder 8, JO8-2, 3e klasse 05

11 november 2017 10:00

Vandaag stond de voetbalwedstrijd tegen Pesse op de agenda. Het team heeft een extra speelster erbij gekregen dus we gingen vol goede moed het veld op. Het ging de eerste minuten wat gelijk op, maar toch ook wel een beetje moeizaam. Er kwam ook wat geklaag over de bal die wat zachter was dan we gewend waren. Maar na een paar kansjes die net niet in het doel terecht kwamen scoorden we toch in de 6e minuut. Daarna kreeg Pesse een hele mooi kans alleen werd deze met de arm er ingetikt en ja dat mag natuurlijk niet, dus doelpunt afgekeurt. Voor rust stonden we moeizaam met 0-2 voor. We hadden het aan het begin van de 2e helft ook moeilijk, we konden elkaar niet goed vinden het leek soms wel of we voor het eerst met elkaar aan het voetballen waren. In de 33ste minuut wisten we pas weer te scoren en door dit doelpunt liet Pesse het een beetje lopen waardoor we weer aan de lopende band doelpunten konden maken. Einduitslag 0-8.