39'
... (schot)

Onder 8, JO8-2, 3e klasse 05

14 oktober 2017 11:00

Vanmorgen mochten we weer op het hoofdveld spelen tegen WIJC. We hadden in de wandelgangen gehoord dat dit nog weleens een betere tegenstander kon zijn, dus gingen we wat afwachtend het veld op. We kwamen de eerste minuten niet echt goed in ons spel, terwijl de spelers van WIJC beter positie spel speelden en elkaar goed konden vinden lukten het hen niet om te scoren, want wij hadden vanmorgen een gouden keeper in het doel staan die hele mooie reddingen maakte, knap hoor Tim!. Eigenlijk uit het niets wisten we toch een keer te scoren en was het dus 1-0. Hier was WIJC verrast door en begon het positie spel te verliezen, terwijl wij zekerder gingen spelen en elkaar steeds beter konden vinden.  We scoorde daarna aan de lopende band en daardoor was het met rust 5-1. Het spel moesten we de 2e helft doorzetten maar, ondanks dat we nog wel 2 x wisten te scoren werden we veel te slordig. WIJC kon daardoor terugkomen en scoorden 2 doelpunten achter elkaar. Nu waren we weer bij de les! En konden gelukkig erger voorkomen. Op naar volgende week top team!!