35'
37'

Onder 8, JO8-2, 3e klasse 05

25 november 2017 10:00

Vandaag stond de streekderby op de agenda. Onze strijders reisden af naar Rouveen. Het team was er vanmorgen helemaal klaar voor en super gemotiveerd. Ook wel een beetje dubbele spanning want vanmiddag komt sinterklaas in Staphorst aan en wat is er nou leuker om aan sinterklaas te vertellen dat je gewonnen hebt. Na het beginfluitje gingen de spelers direct in de aanval met bijna gelijk een doelpunt. Zo, Rouveen was wakker en dacht dit kunnen wij ook en hoppa de 1-1 lag in het net. Daarna was het ook gebeurt met de groenhemden want Staphorst liet Rouveen alle hoeken van het veld zien, of hoe je dit ook noemt voetballes. De combinaties liepen perfect en met de rust stond het al 1-3 op het scorebord. Na de peptalk van de coaches en wat tactische aanwijzingen, liepen we in de tweede helft makkelijk uit naar een 1-12 eindstand. Top gedaan Team!! En vandaag veel plezier bij sinterklaas en nagenieten van de overwinning!!