... (solo)
40'

Onder 8, JO8-2, 3e klasse 05

11 oktober 2017 18:30

Vanavond moesten we aantreden tegen Willemsoord. Op een slecht bespeelbaar veld (de gemeente had net een paar kuub zand over het veld gestrooid) ging het van meet af aan richting het doel van Willemsoord, de geelblauwen wisten beter om te gaan met de omstandigheden, of was het dat het team op dit moment in goede forme is. Men vond elkaar gemakkelijk en met de rust stond de teller al op een 1-4 voorsprong. Na rust hetzelfde spelbeeld Staphorst bleef aanvallen en de einduitslag was 2-9. Het team wist dus weer een goede pot voetbal op de mat te leggen, de verdediging stond als een huis en voorin scoorden de aanvallers er lustig op los. Klasse dame en heren !!!!