8 - 6

SC Genemuiden JO9-1

1e klasse 01

21 september 2019 11:00

Vanmorgen stond er een thuiswedstrijd tegen Genemuiden op het programma. Maar voor de wedstrijd moesten er nog foto's gemaakt worden met nieuwe tenue's tassen en jassen tenue van Bloemert ICT en de jongens en dame hebben een tas gekregen van Vesten Engineering

Om 11 uur kon de wedstrijd beginnen, en we begonnen supersterk er werd zeer goed overgespeeld en de verdedigers, middenvelders en de voorhoede voerden hun taken perfect uit. Na 8 minuten stonden ze al 3-0 voor. Na de eerst time-out herstelde Genemuiden zich en scoorden de 3-1. Maar de reactie van het team was snoeihard en de volgende 2 doelpunten lagen weer bij Genemuiden in het net. Met de rust was het 5-1 voor Staphorst. Nu was het de taak om dit vast te houden maar zo af en toe werd Staphorst toch wat slordig en kreeg Genemuiden toch nog weer kansen.

Tijdens de 2e time-out stuurde Genemuiden hun luistervinkje stiekem richting de tactiekbespreking van ons team (zie foto!!). Ze had alles goed doorverteld aan haar medespelers waardoor zij ook binnen no time 2 doelpunten kon scoren. Staphorst was een beetje de kluts kwijt en kon de laatste 10 minuten elkaar niet meer zo goed vinden, met pijn en moeite konden we nog wel scoren maar Genemuiden kwam zeer sterk terug. Gelukkig redde het eindsignaal ons. Eindstand 8-6.

Team jullie hebben super gevoetbald maar wanneer je elkaar blijft zien en goed blijft overspelen waren er een paar tegen goals minder gevallen maar klasse hoor! Op naar de volgende wedstrijd.