12 september 2015 12:30

Scheidsrechter

Verhagen, S.P.J.

Onbekend

Om half 1 begonnen beide teams aan de wedstrijd. Beide ploegen hadden de eerste wedstrijd verloren. Staphorst begon fel aan de wedstrijd en na 2 minuten scoorde Martijn Bakker prachtig raak. Na de snelle 1-0 bleef Staphorst door drukken. Kansjes waren er wel maar zonder resultaat. VHK kwam na een kwartier op gelijke hoogte. Staphorst zette de verdediging van de gasten weer onder druk. Uit een corner van Martijn knikte Niklas Hof de 2-1 binnen. Amper afgetrapt door VHK kreeg Staphorst weer een corner, Martijn slingerde de bal voor en dit keer was het Erwin Huls die de bal heerlijk raak kopt. VHK was ff de weg kwijt, maar door wat foutjes achterin was het toch weer raak voor de gasten. 3-2 ruststand. In de tweede helft viel er weinig te genieten van beide kanten. Frank redde een paar keer goed op de inzetten van VHK.  Toch waren het de gasten die vlak voor tijd de gelijkmaker maakten. Staphorst zette nog een keer aan, Martijn Bakker werd iets naar voren geschoven om  te proberen toch nog 3 punten te behalen. In blessure tijd kopte Roel Kiele raak. Vlak daarna floot de goed fluitende Verhagen uit Heerenveen voor het laatst deze middag.