87'
Niels Visscher (intikker)

Mannen, 4, Groep 1 40

29 augustus 2015 14:30

Vandaag moest Staphorst naar Zuidwolde om daar tegen ZZVV 2 de laaste bekerwedstrijd te spelen in de poule.
De bal rolde 10 minuten later dan gepland over het lange gras. ZZVV speelde vanaf het begin al de lange bal om zo hun spits te bereiken, maar zonder gevaar. In de 5e minuut was het Staphorst dat scoorde. Barry Reis krulde een vrije trap heerlijk in de bovenhoek. Tien minuten later had ook Klaas Roo zijn goaltje binnen, een afgeslagen bal werd door Klaas goed binnen geschoten. Staphorst voetbalde redelijk en ging verder op zoek naar doelpunten. Na wat kansen te hebben gemist was het Niklas Hof die de keeper omspeelde en zo de derde treffer maakte voor Staphorst. ZZVV deed direct wat terug vanaf de aftrap 1-3 tevens de ruststand. In de tweede helft ging Staphorst door waar het gebleven was en al gauw maakte Niklas Hof zijn tweede goal. Staphorst dacht dat de buit binnen was en ging achteruit leunen. ZZVV werd sterker en maakte prachtig 2-4. ZZVV bleef wat door drukken en Staphorst voetbalde op dat moment tegen zichzelf, veel gemopper en gezeur was er in het veld aan Staphorst zijde. Frank redde een paar keer goed om ZZVV van scoren af te houden. Na de drinkpauze zette Popko de mannen nog even scherp. Vlak voor tijd was het toch Staphorst weer wat doel trof. Niels Visscher maakte er 2-5 van. Met deze uitslag is Staphorst eerste in de poule en dus een ronde verder in de beker.
Volgende week de eerste competitie wedstrijd uit naar SC Genemuiden 3.