Mannen, 1, Groep 2 L50

29 augustus 2015 14:30

Brake, F.E. ter

door Johan Post

Staphorst opende sterk en kwam al snel op voorsprong. Een goed genomen corner van Dennis Rosink werd binnengekopt door Martijn Brakke. De thuisploeg was veruit het meest in balbezit, terwijl WVF hier weinig tegenover kon stellen. Ondanks het overwicht kon de thuisploeg geen opening creëren. Vlak voor rust leek Niklas Tarvajärvi op aangeven van Martijn Brakke de score te verdubbelen. Zijn inzet ging echter over de goal van de WVF-doelman. Hierdoor brak de rust aan met een 1 - 0 voorsprong voor Staphorst.

Na de hervatting werd het spel van Staphorst slordiger. Toch kreeg de thuisploeg een riante mogelijkheid om de score uit te breiden. Elroy Modderman pakte Ferdi ter Avest vast binnen de beruchte lijnen en veroorzaakte hiermee een penalty. Martijn Brakke ging achter de bal staan en schoot het leer over. Dit zou achteraf een dure misser blijken te zijn. Vlak voor tijd maakte Ricardo Kuijer de gelijkmaker en bezorgde zijn ploeg een niet verwacht punt.

Opstelling Staphorst: René Oosterhof, Derrick Timmerman, Roelof de Jong, Ewald Koster, Harm Jan Tip, Dennis Rosink, Remon Kroes, Mark Schra ( 85.Dyon vd Berg ) Ferdi ter Avest (80.Kasper de Weerd ) Martijn Brakke, Niklas Tarvajärvi (83.Kevin Westerbeek)

Staphorst - WVF 1 - 1 ( 1 -0 )

Scheidsrechter: F. E. ter Brake