... (schot)

B-junioren zaterdag, B1, Hoofdklasse P

31 oktober 2015 12:30

Wink, J.

Wat begonnen onze mannen goed. Ze creëerden genoeg kansen maar misten geluk. Ook Alcides speelde goed en lang bleef het 0-0. Helaas was er vlak voor rust een goede aanval van Alcides over rechts die een doelpunt inleidde. We gingen met 0-1 rusten. In de rust probeerde Marco zijn team nog aan te moedigen. Blijf spelen zoals in de eerste helft. We krijgen kansen en er kan er zo maar één in gaan.
Maar het hele seizoen is het lastig om ook de tweede helft voluit te presteren. De wil is er wel .... maar we missen dan net de scherpte, we spelen net te laat de bal af en meer van deze signalen van concentratieverlies. En als dan ook nog de 0-2 valt gaan ook de koppies weer hangen en is de wedstrijd eigenlijk al weer gespeeld. Uiteindelijk wordt het dan nog 0-4.