... (penalty)

B-junioren zaterdag, B1, Hoofdklasse P

21 november 2015 10:30

Visser, J.A.

Het blijft dit seizoen frustreren. Goede bedoelingen genoeg en we beginnen vaak goed maar als we achter komen dan gaan de koppen weer hangen. Dat moet er absoluut uit. Nu strijd je tegen twee tegenstanders. In dit geval KZC en jezelf!

Maar we begonnen best wel goed. Dec wedstrijd was redelijk in evenwicht. Een bal die Ruben probeerde te onderscheppen kwam bij toeval bij onze gelegenheidskeeper Jasper. De scheidsrechter vond dit een terugspeelbal en gaf een vrije trap. Deze ging dwars door de muur en het stond in de 24ste minuut 0-1. Een minuut laten stond het alweer gelijk. Tegen Jeffrey werd in het strafschopgebied een lichte overtreding begaan en we kregen een penal mee die door Justin werd benut. Maar toen het daarna snel alweer 1-2 en zelfs nog 1-3 werd gingen onze mannen met een kater de rust in. Marco zette de mannen weer op scherp. Het spelbeeld was in de tweede helft eigenlijk hetzelfde als in de eerste helft. Minimaal gelijkwaardig maar dan toch halverwege de tweede helft weer een doelpunt tegen. Daarna is er een rommelige fase waarin de scheidsrechter kwistig was met kaarten. Uiteindelijk maakt Jerrit in blessuretijd nog de 2-4 maar we eindigen met 2-5 door een penal in de laatste minuut.
Woensdag een oefenpartij tegen Rouveen. Maar eerst maar met zijn allen om de tafel om te bespreken wat er moet gebeuren.