5 december 2015 12:30

Scheidsrechter

Woude, Y.C. van der

Onbekend

Hoewel wij ook deze wedstrijd niet wonnen lijken we toch de goede weg ingeslagen te hebben. Het zou mooi geweest zijn als we toch een puntje hadden meegenomen maar dat mocht niet zo zijn. We begonnen goed. Kwamen door een terechte penal, genomen door Justin, op voorsprong, gaven de voorsprong dan wel weer snel weg. Maar ook daarna bleven we voetballen en kwamen alweer op voorsprong, nu kopte Maurice keurig de corner van Ramon binnen. Ook deze voorsprong bleef niet lang op het scorebord staan. We mochten van geluk spreken dat JVZ in de eerste helft het vizier niet echt op scherp had staan. Veel kansen werden geheel onnodig door hen verprutst. Met een 2-2 stand gingen we rusten. De tweede helft was veel meer in evenwicht. We gaven minder weg en creëerden zelf ook de nodige kansen. Toch werd het 3-2 vanuit een corner maar een minuut later was het al weer 3-3. Een vrije trap van Justin werd door Jasper verlengd en door Viktor keurig binnen getikt. We hadden de hoop dat het voordeel nu misschien onze kant op zou vallen. Terugkomen van een achterstand moet toch weer een boost geven? We probeerden het wel maar het lukte niet meer om te scoren. Vanuit een scrimmage wist JVZ nog wel de winnende treffen te maken. Jammer. Maar ook nu bleven we weer tot het einde toe voetballen en er in geloven. Deze houding vast houden na de winterstop en er kunnen nog leuke dingen gebeuren.