76'

Mannen zaterdag, 4, 2e klasse A

19 september 2015 12:45

Jagersma, A

Vandaag stond HZVV 3 uit Hoogeveen te wachten voor de mannen van Popko Schuitema en Eric Kin. Zonder een aantal vaste basis spelers werd er om 12:45 afgetrapt. Beide ploegen begonnen rustig te ballen rond de middenlijn. Echte kansen kwamen er niet. Hzvv werd gevaarlijker naarmate de wedstrijd vorderde.In de 20 minuut was het dan ook raak. 1-0 Hzvv. Staphorst moest dan toch gaan aanvallen maar het lukte niet om door de verdediging van Hzvv te komen. Vlak voor rust bracht Hzvv de 2-0 op het scorebord. In de rust probeerde Popko de mannen op scherp te zetten om toch nog een goed resultaat te halen. Het tweede bedrijf was amper onderweg en Hzvv kwam op 3-0 door geklungel achterin. Staphorst probeerde er nog een wedstrijd van te maken, maar helaas zat het er vandaag niet in. Een kwartier voor tijd werd het zelfs nog 4-0 voor Hzvv. Staphorst moet deze wedstrijd maar gauw vergeten. De komende 2 weken moeten we weer thuis en hopen dat er dan wel punten worden gepakt.