Competitie

D-pupillen zaterdag, D1, 1e klasse 02

3 oktober 2015 8:45

Onbekend

Vandaag moesten we al vroeg uit de veren,bij de meesten ging om half 7 de wekker want om 7.15 uur werden we op het sportpark verwacht. We vertrokken rond half 8 richting Emmeloord waar we tegen de FlevoBoys moesten aantreden. Op kunstgras floot de arbiter klokslag 8.45 uur af, in de eerste helft over en weer kansen beide teams deden niks voor elkaar onder. We troffen in Flevoboys een technisch en goed voetballende tegenstander met als ruststand een 0-0 op het scorebord. Dat het nog 0-0 stond wil verder niks zeggen over het spelbeeld, want wat ik al zei er waren wel degelijk kansen aan beide zijden maar of de keepers stonden goed op hun plaats of er werd niet goed afgewerkt. Dus wilden we met de 3 punten richting Staphorst gaan dan moest er toch effectiever gevoetbald worden de 2e helft. En zo gebeurde het ook vlak na rust scoorden we de 0-1 en niet veel later zelfs 0-2 en toen gingen de koppies hangen bij Flevoboys, we speelden de wedstrijd gecontroleerd uit met als einduitslag 0-3 op het scorebord. Wederom lieten vandaag de concurrenten punten liggen en staan we na 5 speelronden ook 5 punten los op onze achtervolgers. We moeten natuurlijk niet naast onze schoenen gaan lopen, maar als we zo blijven voetballen zullen er maar weinig teams zijn die ons kunnen verslaan. Laterrrrrr