F-pupillen zaterdag, F3, 2e klasse 08

19 september 2015 10:00

Bjorn Groeneveld

.......

Vandaag speelde Staphorst F3 de 2e competitiewedstrijd thuis tegen Wolvega F3. Vanaf de aftrap speelde Staphorst met een enorme druk naar voren. Helaas leverde dat voor ons geen snelle openingstreffer op, in tegendeel, Wolvega was even iets slimmer en maakte handig gebruik van de achterin slapende verdediging van Staphorst. De eerste kans, wat later bleek ook de enige kans, werd direct benut en zo stond Staphorst in de 3e minuut achter met 0-1. Gelukkig waren we direct weer bij de les en kregen genoeg kansen op de gelijkmaker alleen lukt het maar niet om de bal achter de keeper in het doel te werken. Zo keken we met de rust nog steeds tegen de 0-1 achterstand aan.

De 2e helft was het eenrichtingsverkeer en kreeg Staphorst genoeg kansen op de gelijkmaker, de intentie was er wel maar met de afronding ging het telkens mis. Complimenten aan Wolvega die de verdediging goed voor elkaar had en terug konden vallen op een uitstekende doelman. In de 28e minuut schoot Justin eindelijk de gelijkmaker binnen. In de aanval was Wolvega niks meer, de keeper van Staphorst heeft in de 2e helft geen bal aangeraakt. Gelukkig voor Staphorst werd het harde werken beloond en schoot Daymen in de 33e minuut de 2-1 netjes binnen.

Het was een zwaar bevochten zege maar de 3 punten zijn in Staphorst gebleven, top gedaan boys!