20 februari 2016 9:00

Scheidsrechter

Gerjan Dunnink

Onbekend

Na het debacle van vorige week, verlies op Urk moesten we vandaag weer tegen een polderploeg namelijk Flevo Boys uit Emmeloord. Dat het een ploeg is dat goed kan voetballen wisten we, uit werd nog wel met 0-3 gewonnen maar er zitten veel talenten in dit team. Ook deze week kon er jammer genoeg maar één keer getraind worden, maar de boys waren super gemotiveerd en aan onze stand verplicht moesten de 3 punten gewoon in Staphorst blijven. En dat gebeurde ook, de eerste helft was niet echt om over naar huis te schrijven maar we kwamen toch met 1-0 voor, wat tevens de ruststand was. De 2e helft een heel ander Staphorst na wat wisselingen liep het als vanouds, de ene na de andere aanval ging richting het doel van Flevo Boys en er werd maar liefst 7 keer gescoord in deze 30 minuten,met dus als einduitslag 8-0 op het scorebord.Dit geeft de burger weer moed, want we hebben als team een puike wedstrijd op de mat gelegd.