2 - 9

Staphorst JO13-1

D-pupillen zaterdag, D1, 1e klasse 02

12 maart 2016 9:00

We gingen deze zaterdagmorgen richting Hoogeveen, waar we tegen de rodelantaarndrager HZVV moesten spelen. Thuis wisten we hier met maar liefst 15-0 van te winnen, maar de laatste tijd verliest deze tegenstander altijd maar met een klein verschil, dus we moesten hier niet te gemakkelijk over gaan denken. We werden keurig ontvangen en het weer was ook ideaal om een lekker potje te gaan voetballen, dus alle ingredienten waren aanwezig. We begonnen goed en kwamen al vrij snel op een 0-1 voorsprong, en kort erna lag nummer 2 er ook al in, toch kregen we een doelpunt om de oren door concentratieverlies, maar we zetten de zaak gelijk weer recht door de 1-3 te scoren. Voor rust scoorden beide teams nog een keer en was de ruststand dus 2-4. Na rust ging het van een leien dakje en werd er bij vlagen tikkie takkie voetbal gespeeld, met een paar prachtige doelpunten ertussen. De eindstand was maar liefst 2-9, klasse jongens,goed gevoetbald vooral de 2e helft. De doelpuntenmachine was weer op gang vandaag,we naderen de 100 doelpunten.Doordat al onze concurrenten vandaag verloren zijn we weer koploper en hebben alles dus weer in eigen handen. Nu niet meer verzaken en vol gas richting de eindstreep.