71'
73'
77'

25 november 2015 19:00

Na een goed gesprek op maandag werd er op verzoek van de mannen geoefend in een 1-5-3-2 opstelling. We krijgen te veel doelpunten tegen dus er moet wat gebeuren. Het was eerst wel onwennig. Toch een andere manier van spelen en juist je eigen taken geconcentreerd uitvoeren is een hele uitdaging. De wedstrijd begon redelijk. We speelden compact en geconcentreerd. Rouveen was af en toe gevaarlijk vanuit de counter. Ondanks de extra verdedigende opstelling kwam Rouveen toch op voorsprong. Maar via Jeffrey kwamen we al snel weer op gelijke hoogte. Rouveen bleef de bal achter onze verdedigers spelen en met hun snelheid waren ze gevaarlijk. Al snel liepen ze uit naar een 3-1 voorsprong. Vlak voor rust kon Jeffrey de aansluitingstreffer maken. Ruststand was 3-2. Na rust probeerde Rouveen een andere speelstijl en Staphorst probeerde vanuit de taken georganiseerd voetballen. Helaas was het vaak te onrustig en leidde dit tot onnodig balverlies. Wel kwamen we op gelijke hoogte. De scheids gaf ons een corner cadeau. Vanuit deze corner scoorde Bjorn Boldewijn. Direct na de aftrap kwamen we zelfs, door opnieuw een doelpunt van Jeffrey, op voorsprong. Lang konden we daar niet van genieten. Knullig balverlies aan de zijlijn bracht Rouveen in scoringspositie: 4-4. Maar daarna ging het snel. Via doelpunten van Ruben, Bjorn Boldewijn en Alan werd het uiteindelijk 4-7.
Aanstaande zaterdag uit tegen Genemuiden. Deze oefenpot kwam mooi op tijd . Het was allemaal nog niet best maar winnen van Rouveen is toch belangrijk en goed voor het vertrouwen.