70'
... (schot)
72'

16 januari 2016 10:30

Na de blamage van vorige week mochten we het opnieuw proberen tegen OZC. De omstandigheden waren niet optimaal. Een harde, ijskoude wind maakte het voetbal er niet plezieriger op. Maar goed dat mag je verwachten in januari. Wel lekker dat we konden voetballen. Milan en Ramon waren nog steeds geblesseerd en Maurice was ook niet aanwezig. Je mist dan toch je vaste verdediging. Hoewel we in de eerste helft niet sterk speelden was de wedstrijd toch redelijk in evenwicht. Wij creëerden te weinig kansen en doelpunten bleven dan ook uit. Toen we halverwege de eerste helft op achterstand kwamen en ook al snel de 2-0 op het scorebord stond was natuurlijk de grote vraag hoe onze mannen zouden reageren. En dat ging best wel goed. Ze bleven voetballen en dat leverde op slag van rust ook de aansluitingstreffer op. Bjorn Boldewijn legde de bal terug op Bjorn Dozeman die de bal keurig vanaf 20 meter het doel in schoot. Na rust stonden we al heel snel op 2-2. Bjorn Dozeman speelde Rick Meulebelt in de 16 aan. Rick nam de bal met de hak mee en schoot de bal keurig langs de keeper. Staphorst was op dat moment de betere ploeg en had ook het meeste balbezit. En dan breekt de 65 minuut aan. Een doelpunt tegen. En dan gaan de hoofden toch weer hangen. In zeven minuten tijd vallen er vier tegen doelpunten. Dat mag natuurlijk niet. Het grote verschil met vorige week was dan wel weer dat de mannen zich na de 6-2 toch herpakten en weer strijd gingen leveren. Helaas zonder succes, maar toch! Volgende week nog een oefenpot tegen Go Ahead Kampen. Dan maar zien of we de verbeterde lijn kunnen doorzetten.