... (intikker)
65'

Onder 15 zaterdag, JO15-1, 1e klasse 28

12 november 2016 9:00

Om aansluiting te krijgen met de middenmoot moest er vandaag gewonnen worden van de nummer laatst SVM uit Marknesse. Met 12 fitte spelers gingen we richting de polder maar het blessureleed blijft ons dit seizoen achtervolgen, nu haakte Calvin in de warmingup geblesseerd af en konden we dus geen wissels doorvoeren.Toch begonnen we goed aan de wedstrijd SVM werd goed onder druk gezet en wisten daar geen raad mee, wat in de 14e minuut resulteerde in de 0-1 voorsprong voor ons,tot aan de rust was er geen vuiltje aan de lucht en gingen we met voorsprong richting de thee.
In de 2e helft kwan SVM er soms gevaarlijk uit maar onze verdediging stond goed te voetballen,aan de andere kant kregen we een paar mooie kansen voorgeschoteld maar helaas trof geen van deze kansen het doel,nog steeds was er niets aan de knikker,maar zoals zo vaak in het voetbal het geval is wanneer je zelf niet scoord valt aan de andere kant het doelpunt. En zo ook nu, één van de spaarzame aanvallen van Marknesse vlak voor tijd viel de gelijkmaker, door een misverstand in de verdediging kon de aanvaller de bal zo het doel inlopen en stond de 1-1 op het scorebord. We probeerden het daarna nog wel om te scoren maar de pijp was leeg iedereen had vandaag alles gegeven, na afloop waren de druiven dus zuur. Volgende week hebben we een vrije zaterdag en daarna de streekderby tegen Rouveen.