Sponsoren

Hamburgers van/voor Team ‘In memoria di Loïs’

6 mei 2022 13:30


Voetbal, een broodje hamburger en het goede doel een goede combinatie? Wij denken van wel! Daarom verkoopt "team in memoria di lois" op zaterdag 14 mei hamburgers bij vv Staphorst in de rust én na de wedstrijd van het 1e tegen ACV.

Team ‘In memoria di Loïs’ hoopt van 19 t/m 24 juni deel te nemen aan de Giro di Kika in Italië. Giro di Kika is een fietstocht waarbij het team in 5 dagen 600km en 16.00 hoogtemeters aflegt met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor stichting KiKa. Het team neemt deel omdat Loïs, de dochter van teamleden Roel & Lijsje Veldman, in 2015 na een korte en intense periode is overleden aan een hersentumor. Tijdens de ziekteperiode van Loïs hebben Roel & Lijsje ervaren hoe belangrijk het werk van KiKa is. Het doel van KiKa is namelijk: de genezing van kinderen met kanker verhogen van 81% naar 100% zodat alle kinderen met kanker een toekomst hebben.  

 

Meer informatie over het team is te lezen op https://www.girodikika.nl/in-memoria-di-lois of op de facebookpagina https://www.facebook.com/teaminmemoriadilois/ 

 

De broodjes hamburger kosten €3,50 incl. saus & uitjes. Contante betaling is gewenst!  

Tot de 14e !!

hamburgerverkoop.png

Delen