STAPHORST
tel. 0522-461961

Vandaag (zaterdag 3 juni) was het dan zo ver.
De meiden van de MO15-1 van Staphorst konden kampioen worden.

Dat de stand bovenin spannend was, is te zien (zie hieronder) voorafgaand aan de wedstrijd.

Noordscheschut had vorige week gewonnen en stond dus 2 punten voor op Staphorst en Gramsbergen.
Zij mochten dus onderling uitmaken wie er kampioen zou worden in deze klasse.
Bij winst zou Staphorst kampioen worden, bij verlies was het Gramsbergen die naar de 1e plaats zou stijgen.
Werd er gelijk gespeeld, dan was Noordscheschut de lachende 3e.
Dus er stond veel op het spel.
Om 10:30 uur floot scheidsrechter T. Hulleman om te starten met de wedstrijd.
Na 5 minuten wist Gramsbergen op een 0-1 voorsprong te komen.
Was het dan toch de spanning!
Halverwege de 1e helft scoorde Staphorst dan toch de 1-1 door Valerie Oosterveen
En vlak voor het rustsignaal werd de 2-1 ook door Valerie Oosterveen gescoord.

Na een heerlijk bakkie thee, kon de 2e helft van start.
Na een paar minuten zette Gramsbergen de 2-2 op het scorebord en was de spanning te snijden.
Met nog 10 minuten op de klok scoorden Staphorst door Marlies Huizing de 3-2, waarna Gramsbergen aandrong op de gelijkmaker.
Maar Staphorst wist het doel schoon te houden totdat de scheidsrechter een eind aan de wedstrijd maakte en de meiden van Staphorst MO15-1 de winst over de streep trokken en dus kampioen werden.

Heel erg knap van de meiden, eigenlijk hoorden ze te voetballen in MO14, maar omdat daar geen competitie van is, spelen ze in MO15.

Speelsters en staf MO15 van harte gefeliciteerd met het behaalde kampioenschap.