Sponsoren

Team-informatie

 

Welkom op onze teampagina

Wat leuk dat jij een kijkje komt nemen op onze teampagina. Wij zijn VV Staphorst JO10-2 en komend seizoen gaan we spelen in de 2e klasse 02 van de KNVB. We zijn een team bestaande uit jongens en meisjes. Ons doel voor komend jaar is samen veel plezier maken en beter worden door de trainingen van onze trainers Harald en Henk. Uiteindelijk willen we natuurlijk allemaal profvoetballer worden en spelen voor bijvoorbeeld AJAX, PSV, Barcelona, Juventus of Liverpool. 

Onze eerste training is op maandag 17 augustus en dan start de voorbereiding op het seizoen 2020/2021. Van iedere wedstrijd zal er een verslag worden geplaatst op deze teampagina en wensen jullie alvast veel leesplezier.  

Via de onderstaande foto's stellen wij onszelf aan jullie voor. 

We nodigen jullie graag uit als toeschouwer bij onze thuiswedstrijden op sportpark het Noorderslag. 

Kom jij ons aanmoedigen? 

Groetjes spelers en trainers JO10-2

 

Oefenwedstrijd spelen?

Ben jij leider of trainer van een JO10 team uitkomend in de 2e klasse en wil je graag een oefenwedstrijd tegen ons spelen? Neem dan contact op met Harald Hulleman of Henk Dunnink (snelkoppeling naar e-mail door op de naam te klikken)

 

LET OP!

Komend seizoen zijn er door de KNVB weer enkele wijzigingen doorgevoerd voor het pupillenvoetbal. De belangrijkste wijzigingen kan je hier in deze infographic nalezen. 

Ben je niet meer helemaal bekend met de spelregels voor het 6 tegen 6, lees deze dan hier na op de site van de KNVB

 

 

 

Delen