Supporters

Voorbeschouwing Staphorst - Gemert

Vandaag, 23 oktober 12:00  Staphorst wil ten koste van vv Gemert volgende ronde bereiken.meer »

1e ronde Toto KNVB beker: Staphorst - Gemert

Vandaag, 23 oktober 10:30  Bekerwedstrijd Staphorst - Gemertmeer »

Payned stopt na voetbalseizoen 2021-2022 als hoofdsponsor.

21 oktober 19:00  Waar Payned voor 2016 al onderdeel was het sponsorcollectief komt er na 6 mooie seizoenen hoofdsponsoring een einde. Als hoofdsponsor maakte Payned vele sportieve hoogtepunten mee binnen de club. De promotie naar de 3e divisie, de KNVB bekerwedstrijd thuis tegen PEC Zwolle, het 60 jarig bestaan van de club en de jaarlijkse door Payned gesponsorde 3e helft bij de eerste thuiswedstrijd van het seizoen.meer »

De voorstellingen van de toneelgroep van de vv Staphorst gaan NIET door.

13 oktober 18:15  Vanaf begin september was de toneelgroep van de vv Staphorst al weer druk bezig met de repetities voor de zeven uitvoeringen die altijd eind januari, begin februari plaatsvinden.meer »

Eibert Dunnink al 25 jaar verzorger bij vv Staphorst

10 oktober 13:45  Je hebt verzorgers en je hebt topverzorgers. In die laatste categorie valt onze jubilaris Eibert Dunnink wie wij deze keer graag voor het voetlicht willen halen. Eibert is een echte clubman, die eerst de nodige jaren actief als voetballer zijn beste beentje heeft voorgezet, om vervolgens verzorger te worden. Dit seizoen is Eibert liefst 25 jaar in deze functie bij vv Staphorst. Velen hebben in die jaren de weg weten te vinden naar Eibert! De kennis die hij in die 25 jaar heeft vergaard is enorm en het mag dan geen toeval zijn dat hij erg geliefd is bij de club. Het is dan ook terecht dat we deze topper eens nader willen belichten!meer »

Staphorst VR2 - Wacker VR1