Supporters - v.v. Staphorst

Supporters

Voorbeschouwing ASWH - Staphorst

Gisteren, 26 januari 19:00  Afgelopen zaterdag heeft Staphorst in een doelpuntloze wedstrijd een punt gewonnen en VVOG 2 punten verloren. De meeste 0-0 wedstrijden zijn weinig aan. Maar deze pot was tot aan de laatste seconden nog spannend en best vermakelijk.meer »

Karlo Meppelink en vv Staphorst na dit seizoen uit elkaar

Gisteren, 26 januari 17:15  Na afloop van het huidige seizoen nemen trainer Karlo Meppelink en vv Staphorst afscheid van elkaar. meer »

Nieuwjaarsfeest

25 januari 18:00  Zaterdag 4 februari organiseert de kantinecommissie een nieuwjaarsfeest vanaf 16:30 uur in de kantine met DJ Theo Otten.meer »

De laatste kaarten!

23 januari 18:45  Wees er snel bij op=op!!meer »

Opgave supportersbus naar Hendrik Ido Ambacht.

23 januari 18:15  U kunt zich vanaf nu opgeven voor de busreis a.s. zaterdag voor de wedstrijd tegen ASWH uit Hendrik Ido Ambacht.meer »

vv Staphorst - VVOG | Samenvatting + nabeschouwing

22 januari 12:15  De samenvatting en nabeschouwing van vv Staphorst - VVOG staan online.meer »