Supporters

Eindstand De Reest bokaal 2023-2024

17 juni 18:45  Nu het seizoen ten einde is , konden we de balans opmaken over wie zich een jaar lang topscorer van de vereniging mag noemen. Het werd een onderonsje tussen 2 spelers uit het 7e.meer »

HORECA 7x7 toernooi Staphorst 2024 - UPDATE

14 juni 20:30  Horecatoernooimeer »

Gezamenlijke klus- en opruimdag

13 juni 18:30  Op zaterdagochtend 6 juli is er een gezamenlijke klus- en opruimdag op ons sportcomplex. Iedereen is van harte uitgenodigd om samen de handen uit de mouwen te steken. Zo houden we samen Het Noorderslag schoon en beginnen we weer fris aan het nieuwe seizoen. Vanaf 9.00 uur staat de koffie en een broodje klaar. Help je mee?

Selectienieuws: vv Staphorst verwelkomt Ruben Westert

10 juni 19:45  Ruben Westert verlaat Vitesse 63 en komt naar vv Staphorst.meer »

2008x gelezen

Herinnering opgave vrijwilligersavond - 5 juli 2024

10 juni 19:30  Nog even ter herinnering: vrijdagavond 5 juli is de vrijwilligersavond. Vergeet je niet op te geven! meer »

MET SPOED GEZOCHT: JONGE MANNELIJKE TONEELSPELERS.

8 juni 20:45  Afgelopen toneelperiode hebben twee van onze mannelijke toneelspelers aangegeven te stoppen. Dat betekent dat we op dit moment aanvulling nodig hebben om weer een leuk toneelstuk op te kunnen voeren voor het komende seizoen.meer »