Vandalisme en gevolgen

24 september 12:30  De afgelopen twee weken zijn wij geconfronteerd met vandalisme op het sportpark, waaronder het bekladden van sponsorborden bij het hoofdveld. De schade is inmiddels opgelopen tot 2500 euro. meer »

**LET OP laatste dag om te stemmen !! ** Rabo ClubSupport

22 september 22:30  vv Staphorst en Stichting Voetbalschool Staphorst doen weer mee aan de Rabo ClubSupport. U kunt morgen (dinsdag 27 sept. ) nog stemmen!!meer »

Reserveren ruimtes op het Noorderslag

20 september 21:00  Op ons sportpark hebben we diverse ruimtes die voor verschillende doeleinden kunnen worden gebruikt. Denk aan het spelershome met een mooi digibord voor besprekingen of de bestuurs- & commissiekamer en sponsorhome voor diverse vergaderingen en overleggen. meer »

Nieuw trainingsschema **gewijzigd !!

24 augustus 23:00  Hieronder ziet u het nieuwe trainingsschemameer »

🎞 PlasmaMade B.V. officieel geïntroduceerd als nieuwe hoofdsponsor.

21 augustus 11:15  🖋 Zaterdag 20 augustus hebben wij, vv Staphorst, PlasmaMade B.V. officieel geïntroduceerd als nieuwe hoofdsponsor van onze mooie vereniging van geel & blauw. 💛💙 ✒ Martin van der Sluis van PlasmaMade (alg. directeur) Agnes Heutink (voorzitster sponsorcommissie) en Benny Miggels (voorzitter) tekenden op ons hoofdveld in de stralende zon onder het oog van het publiek de officiële contracten. 🍾 #samensterk #kopdrveur #trots meer »

** datum gewijzigd !! Ophalen ledenpassen/seizoenkaarthouders

8 augustus 18:45  Op 20 augustus is de start van de competitie voor de eerste selectie! De eerste wedstrijd is een thuiswedstrijd tegen Sportlust ' 46. Om de competitiewedstrijden van dit seizoen bij te wonen krijgt u als lid of sponsor een seizoenkaart. Als niet-lid had u een seizoenkaart kunnen aanvragen via de site.meer »