Algemeen - v.v. Staphorst

Sponsoren

Algemeen

Karlo Meppelink en vv Staphorst na dit seizoen uit elkaar

Gisteren, 26 januari 17:15  Na afloop van het huidige seizoen nemen trainer Karlo Meppelink en vv Staphorst afscheid van elkaar. meer »

924x gelezen

Opgave supportersbus naar Hendrik Ido Ambacht.

23 januari 18:15  U kunt zich vanaf nu opgeven voor de busreis a.s. zaterdag voor de wedstrijd tegen ASWH uit Hendrik Ido Ambacht.meer »

4761x gelezen

Selectie nieuws: Martijn Brakke keert terug op het Noorderslag en Anthony van Zaltbommel volgt Jorick Maats op

19 januari 19:00  Een oude bekende keert terug in de geel-blauwe kleuren en een nieuw talent voegt zich bij het team als nieuwe doelman.meer »

1714x gelezen

Selectie nieuws: Meerdere verlengingen en tegenover het vertrek van Marlon Luchtenberg staat de terugkeer van Frank van der Burg en Ruben Kin

14 januari 17:00  De technische commissie heeft de afgelopen tijd niet stil gezeten. We hebben met de meeste selectiespelers gesproken en daarnaast hebben we contact gelegd met potentiële nieuwe spelers. We zetten een volgende stap in het faciliteren op fysiek en mentaal vlak van jonge spelers. We willen ook in het volgende seizoen een uitgebalanceerd, 3e divisie waardig, elftal op de been brengen waarbij prestatie en plezier hand in hand gaan.meer »

2840x gelezen

Selectie nieuws - Jorick Maats

29 december 10:00  Jorick Maats gaat voor zijn ambitie en vertrekt het komende seizoen naar HHC Hardenberg.meer »

1660x gelezen

Stewards gezocht!

23 december 18:00  Wil jij iets betekenen voor onze club tijdens de thuiswedstrijden van het eerste elftal?meer »

568x gelezen

Ga naar archief