Algemeen - v.v. Staphorst

Sponsoren

Algemeen

Craft en vv Staphorst tekenen 8-jarig samenwerkingscontract

23 mei 18:00  De komende acht jaar schitteren de spelers van vv Staphorst in de kleding van Craft Sportwear.meer »

1202x gelezen

KNIPMEIJER montage sponsortoernooi

21 mei 21:00  Bij deze het verslag van het jaarlijks terugkerend 7x7 sponsortoernooi op Hemelvaartsdag.meer »

619x gelezen

Afscheidswedstrijd Elsbeth Knol

21 mei 14:45  Zaterdag 20 mei een dag waar wij als vrouwen 1 al even naar uitkeken omdat de derby tegen Rouveen op het programma stond en omdat dit de laatste zaterdagse thuiswedstrijd is van onze lieve Elsbeth. Na 22 seizoenen zal Elsbeth vv Staphorst gaan verlaten. Deze dag stond dus ook in het teken van Elsbeth.meer »


Bloemert IT Jeugdtoernooi vv Staphorst

17 mei 22:15  Het is alweer jaren geleden dat er een jeugdtoernooi is georganiseerd voor de jeugd van de vv Staphorst. Hier komt dit jaar echter verandering in.meer »

580x gelezen

Emilie Wind neemt na dit seizoen afscheid als trainster Vrouwen 1

6 mei 16:00  Na vier mooie jaren kondigt Emilie Wind haar vertrek aan als trainster van Vrouwen 1. In 2019 kwam Emilie bij vv Staphorst als trainster van MO17. Dit heeft ze twee seizoenen gedaan, met in 2020/2021 een gecombineerd trainerschap met Vrouwen 1. Na dit seizoen is ze drie jaar trainster geweest voor de dames van Vrouwen 1. Emilie: “Ik heb vier fantastische jaren beleefd en neem met pijn in het hart afscheid van deze Staphorster club. Ik heb een nieuwe club gevonden, SVM Marknesse, waarbij ik de dames van het eerste team training ga geven. Dit team speelt momenteel in de tweede klasse." Namens vv Staphorst bedanken we Emilie voor haar inzet en wensen we haar veel succes toe bij SVM.

929x gelezen

Selectie nieuws - Mei 2023

4 mei 21:00  Namens de Technische Commissie hebben we zowel speler- als stafnieuws voor het komende seizoen te melden. Martin van ’t Ende blijft ook volgend seizoen ons vlaggenschip versterken en Joren Rietman neemt afscheid van onze club. Ewald Koster en Paul Smid nemen komend seizoen het assistent-trainerschap op zich.meer »

2137x gelezen

Ga naar archief