Help jij onze sponsoren ook door deze moeilijke periode?

3 april 19:15  Beste leden en andere voetballiefhebbers, Deze vraag, en de vraag wat we in deze moeilijke periode kunnen betekenen voor onze (lokale) sponsoren/ondernemers, houdt ons als vv Staphorst actief bezig.meer »

Velden gesloten voor onderhoud

18 juni 23:15  Na 26-06-2021 zijn de velden van het Noorderslag gesloten voor onderhoud.

Ek poule vv Staphorst

31 mei 16:45  Beste voetbalfans Het is zo ver! Het EK voetbal 2021 gaat bijna van start. De supportersclub heeft een EK poule opgezet via Poules.com.meer »

Jeugd 2025 – vv Staphorst

1 februari 21:30  Als werkgroep hebben wij in oktober vanuit het bestuur de opdracht gekregen om een plan te maken hoe we ervoor kunnen zorgen dat (organisatorische) zaken voor de jeugd van vv Staphorst verbetert kunnen worden. We noemen dit project ‘Jeugd 2025’ waarmee we willen aangeven dat de jeugdafdeling klaar moet zijn voor de toekomst.meer »