Algemeen - v.v. Staphorst

Karlo Meppelink en vv Staphorst na dit seizoen uit elkaar

Gisteren, 26 januari 17:15  Na afloop van het huidige seizoen nemen trainer Karlo Meppelink en vv Staphorst afscheid van elkaar. meer »

Opgave supportersbus naar Hendrik Ido Ambacht.

23 januari 18:15  U kunt zich vanaf nu opgeven voor de busreis a.s. zaterdag voor de wedstrijd tegen ASWH uit Hendrik Ido Ambacht.meer »

Selectie nieuws: Martijn Brakke keert terug op het Noorderslag en Anthony van Zaltbommel volgt Jorick Maats op

19 januari 19:00  Een oude bekende keert terug in de geel-blauwe kleuren en een nieuw talent voegt zich bij het team als nieuwe doelman.meer »

Selectie nieuws: Meerdere verlengingen en tegenover het vertrek van Marlon Luchtenberg staat de terugkeer van Frank van der Burg en Ruben Kin